welkom bij 123pallets.nl

Veilig online bestellen

Beveiligde verbinding

Tijdens het plaatsen van een bestelling worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. De beveiligde verbinding kunt u herkennen aan het slotje rechtsonder in de browser, of aan de groene of blauwe adresbalk bovenaan uw scherm. Zo bieden wij u maximale bescherming en is diefstal of fraude van gegevens uitgesloten.  De beveiliging wordt verzorgd en regelmatig gecontroleerd door Verisign:

 
Terug naar klantenservice Terug naar boven


PrivacyWij hechten grote waarde aan Uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden door ons daarom met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen.

Welke gegevens verzamelen wij?

Als u bij ons een bestelling plaats, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.
 • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, die u invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken.
 • Uw emailadres: Uw emailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief (en u deze aanmelding heeft bevestigd), zullen wij u van tijd tot tijd op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Indien u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich eenvoudig afmelden.
 • Uw telefoonnummer: Om uw bestelling te kunnen versturen op rekening (achteraf betalen) vragen wij van u altijd een vast telefoonnummer waarop u tijdens kantooruren te bereiken bent. Dit nummer gebruiken wij om uw bestelling te verifiëren. Indien u alleen in het bezit bent van een 06-nummer, kunt u bij ons met iDeal of onder vooruitbetaling betalen. De betalingsoptie iDeal is beveiligd door uw eigen bank.

  Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.
 • Verkeersgegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina's dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn.
  Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

Het doel van het verwerken van de gegevens is:

Persoonsgegevens
 • de verwerking van uw bestelling.
 • de bezorging op het door u aangegeven afleveradres.
 • u op de hoogte stellen van aanbiedingen en nieuws (indien u zich hiervoor heeft aangemeld).

Verkeergegevens
 • het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Uw gegevens zijn bij ons veilig

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en wij zullen deze uitsluitend aan door ons gecontracteerde incassobureaus ter beschikking stellen in geval van overschrijding van de door ons gestelde betalingstermijn.

Uw gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen. Bevoegde medewerkers van 123pallets.nl  zijn de enige personen die toegang hebben tot de persoonsgegevens en hebben een geheimhoudingsplicht van de persoonsgegevens.

Lees hier onze volledige privacystatement. Mocht u nog vragen hebben over ons privacybeleid kunt u contact opnemen via

Email: info@123pallets.nl of telefoon: 0499-491034


Terug naar klantenservice Terug naar boven