welkom bij 123pallets.nl

Betaalmogelijkheden

Betalen op 123pallets.nl kan behalve " Op Rekening" ook met Ideal (voor Nederland), MisterCash (voor België) of per bankoverschrijving worden betaald. Kiest u voor direct betalen, dan wordt u aan het eind van de bestelling doorgeleid naar de betalingsprovider Icepay, één van de betere en veiligste betalingsproviders op internet. 

iDEAL

Met iDEAL (Nederland) kunt u direct betalen door middel van online bankieren via uw eigen bank. Kiest u voor Bankoverschrijving, dan leidt Ogone u simpel door het proces. Betalingen via Ogone worden altijd versleuteld verstuurd.


Zo werkt betalen via iDEAL/internetbankieren:

  1. U zoekt de door u gewenste producten uit en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "internetbankieren" kiezen en uw bestelling afronden.
  2. Vervolgens komt u op de Ogone betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via iDEAL.       
  3. Klik op het iDEAL-logo en selecteer hier uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden.

Als het betalen via iDEAL onverhoopt mislukt, wordt uw betaling behandeld als een vooruitbetaling. U ontvangt hier per e-mail bericht over.


Bankoverschrijving

U heeft ook de mogelijkheid te betalen via bankoverschrijving. U ontvangt hiervan de instructies van Ogone, het bedrijf dat de betalingen afhandeld voor 123pallets.nl. Deze vorm van betalen heeft als nadeel dat het langer duurt voordat u de producten ontvangt. De levertijd wordt namelijk gerekend vanaf moment van betaling.


Bancontact/Mistercash

Wat is Mister Cash/Bancontact - Banksys?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Mister Cash.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.
U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.
Deze lijkt komt te voorschijn zodra u aangeeft land Belgie en vervolgens aanpassen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

 

 


Let op: voor online bankieren dient u altijd uw cookies te activeren.


Klik voor meer informatie over iDEAL en MisterCash op de buttons hieronder:

          Mister Cash