welkom bij 123pallets.nl

Pallets Kopen

 

Betaalbare pallets kopen? Wij hebben een grote voorraad pallets voor u in onze webshop. U kunt onze pallets kopen in de uitvoeringen hout, kunststof en karton. Bij 123pallets heeft u een ruime keuze om allerlei soorten pallets te kopen.

Houten pallets Kunststof pallets  Houtvezel pallets Opzetranden

Houten pallets kopen

Zal ik pallets kopen van hout of pallets kopen van kunststof? Een vraag die menig ondernemer zich stelt. Houten pallets kopen is gemiddeld een stuk goedkoper dan kunststof pallets kopen. Een ander groot pluspunt dat de keuze voor houten pallets biedt, is het onderhoud. Kapotte pallets zijn namelijk eenvoudig te herstellen. Houten pallets bestaan uit verschillende onderdelen die afzonderlijk eenvoudig te vervangen zijn. Reparatie is dan vaak goedkoper dan een nieuwe pallet aanschaffen. Wij herstellen deze houten pallets volledig en dragen zorg voor een herstelde pallet met dezelfde kwaliteitsnormen als een nieuw exemplaar. Het repareren en herstellen van pallets bespaart een hoop nieuw hout. Doordat er geen bomen hoeven te worden gekapt, is dit een zeer milieuvriendelijk product. De houten pallet is door de verlengde levenscyclus een goedkope en milieuvriendelijke oplossing.

Houten pallets

Kunststof pallets kopen

Pallets kopen van kunststof biedt u vele logistieke voordelen. Bij ons kunt u zowel retourpallets als wegwerp pallets kopen. Kunststof pallets kopen of toch houten pallets kopen? Kunststof in vergelijking met hout heeft  het voordeel dat het vochtafstotend en goed afwasbaar is. Daarnaast gaan kunststof pallets langer mee dan houten pallets. U hoeft de pallets dus minder vaak te vervangen. Mede doordat kunststof pallets uit één geheel bestaan,  zijn zij minder vatbaar voor beschadigingen. Doordat ze niet poreus zijn, hebben water en vocht geen enkele vat op de kunststof pallets. Wanneer u kunststof pallets wenst te kopen bij 123pallets wordt u niet teleurgesteld. Onze pallets voldoen namelijk aan de strengste eisen in markt en zijn geschikt voor de handel in onder ander Azië, Australië en de USA.

Kunststof pallets

Kartonnen pallets kopen

Pallets kopen van karton is een goed alternatief voor het aanschaffen van houten of kunststoffen pallets. Deze pallets zijn vooral milieuvriendelijk in vergelijking met de houten en plastic pallets. Hoewel ze een stuk lichter zijn dan houten of kunststof pallets, is het aanschafbedrag van kartonnen pallets een stuk lager. Het lage gewicht van de kartonnen pallets zorgt ervoor dat deze uitermate geschikt zijn voor vliegtransport of over water.

Karton pallets

Advies over de juiste pallets kopen

Wilt u graag wat meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met 123pallets en wij adviseren u graag. In onze webshop kunt u meteen online in een paar klikken uw pallets kopen!

Naar de pallets

 

Of bekijk onze vele andere producten: