welkom bij 123pallets.nl

Pallet kopen België

Wilt u pallets kopen? Wij leveren vanuit ons ruime assortiment ook in België. Of u nu houten pallets, kunststof pallets of houtvezel pallets wilt, bij 123pallets bent u aan het juiste adres. Als u pallet wilt kopen vanuit België, wordt uw bestelling binnen twee werkdagen bezorgd. Spoedorders zijn ook mogelijk, de levertijd bedraagt dan 24 uur. Voor het kopen van een pallet vanuit België rekent 123pallets geen extra kosten. Voor meer informatie over verzendkosten en levertijd, neem geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Houten Pallet kopen België

Waarom een houten pallet kopen in plaats van kunststof pallet of houtvezel pallet? Een houten pallet biedt meerdere voordelen. Ten eerste zijn ze stukken goedkoper dan kunststof pallets. Daarnaast biedt 123pallets de mogelijkheid om pallets te repareren. Op deze manier dragen wij ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord ondernemen en vergroten we de levensduur van houten pallets. Duurzaam ondernemen vinden wij dan ook uitermate belangrijk.

In het teken van Duurzaam ondernemen, verkoopt 123pallets ook gebruikte houten pallets. De pallets worden uiteraard weer in oude staat hersteld, zodat ze weer aan alle eisen voldoen. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid de pallets tegen een lagere prijs aan te bieden en zijn we tegelijker tijd milieuvriendelijk bezig. Dus wanneer u besluit houten pallet te kopen vanuit België, moet u ook bij 123Pallets zijn.

Kunststof Pallet kopen België

Mocht u vloeibare of vochtige producten vervoeren, dan bieden kunststof pallets een goede uitkomst. Het materiaal is vochtafstotend en moeilijk te beschadigen. Dit zijn, in geval van extreme (weer)omstandigheden, grote voordelen ten opzichte van kartonnen en houten pallets. Tevens is de levensduur van kunststof pallets zo goed als eeuwig te noemen. Mocht u opzoek zijn naar pallets voor uw fabriek in België, dan zijn kunststof pallets de beste keuze. Direct kunststof pallets kopen? Ga naar onze webshop en wij bezorgen binnen 48 uur overal in België.

Houtvezel pallet kopen België

Speelt gewicht binnen uw branche een grote rol? Maakt uw bijvoorbeeld gebruikt van vliegvervoer of per schip, dan zijn houtvezel pallets uitermate geschikt voor u. Doordat houtvezel pallets vele malen lichter zijn dan houten pallets of kunststof pallets, bespaart uw op uw verzendkosten. Tevens zijn houtvezel pallets ook nog eens milieuvriendelijk. Doordat houtvezel biologisch afbreekbaar is, valt het makkelijk te recyclen. Daar komt nog eens bij dat houtvezel pallets een stuk goedkoper in de aanschaf zijn. Direct houtvezel pallet kopen vanuit België? Ga naar onze webshop en het is binnen 48 uur bezorgd.

Advies over pallets kopen België

Nog vragen over het kopen van pallets vanuit België? Neem gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Vul het contactformulier in of bel ons. We zijn elke werkdag van 09.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar. Zij beantwoorden graag uw vragen over het kopen van pallets vanuit België