welkom bij 123pallets.nl

De eerste online pallet specialist van Nederland123pallets.nl is de eerste gespecialiseerde webwinkel voor online verkoop van pallets, opzetranden en deksels in Nederland en België. Sinds de start op 1 februari 2011 wordt 123pallets.nl dagelijks door steeds meer ondernemers ontdekt om eenvoudig en snel pallets te bestellen tegen scherpe, en vooral duidelijke prijzen.

Op 123pallets.nl vindt u niet alleen het grootste assortiment palletproducten, maar ook voor de beste prijzen. Onze logistieke processen zijn speciaal ingericht voor grote goederen zoals pallets en opzetranden. Door gebruik te maken van betrouwbare transportpartners zorgen ervoor dat wij orders standaard binnen 48 uur kunnen bezorgen en spoedorders binnen 24 uur (1 werkdag) in Nederland en in België.

Wij kopen onze pallets, deksels en opzetranden in bij grote Europese fabrikanten. Hierdoor zijn onze producten altijd van uitstekende kwaliteit, zowel de nieuwe als gebruikte producten. Hitte behandelingen volgens ISPM 15 normen (op verzoek) zijn mogelijk. Europallets worden volgens EPAL normeringen geleverd.

123pallets.nl is onderdeel van Rotom Nederland BV. Rotom Nederland BV is opgericht in 1981 en is een betrouwbare handelsorganisatie in logistieke middelen. Het managementteam heeft ruim 30 jaar ervaring in de branche. Met diverse succesvolle internetsites richt het bedrijf zich speciaal op transport- en opslagmiddelen in de Benelux. Naast www.123pallets.nl hebben we ook een webshop waar u een uitgebreider assortiment ladingdragers en bijpassende accessoires kunt vinden en dat is www.logistiekonline.nl.

Naar klantenservice overzicht Terug naar boven


Waarom onze klanten 123pallets.nl kiezen
Naar klantenservice overzicht Terug naar boven


Keurmerken
   
Euro Safe Shop trustmark

Het EuroSafeShop Keurmerk geeft consumenten meer zekerheid en voor bedrijven de kans te laten zien dat zij betrouwbaar zijn. Webwinkels met dit keurmerk zijn op de hoogte van de IECA-Europe Gedragcode die gebaseerd is op Europese wetgeving en regels.

Keurmerk mkbOK - klik voor gegevens Het mkbOK keurmerk heeft tot doel: het vertrouwen in kopen en zakendoen via het Internet te bevorderen. mkbOK stimuleert veilig online kopen en zakendoen met mkbOK winkels en bedrijven.
KvK Handelsregister

123pallets is ingeschreven bij Handelsregister KvK Midden Nederland.


Informatie over SSL-certificaten
Alle bestellingen op 123pallets.nl zijn SSL-beveiligd. Norton/Verisign is de toonaangevende internationale provider van online beveiliging. Norton garandeert de hoogst mogelijk niveaus van gegevens-encryptie voor online transacties. Uw bestellingen worden dus veilig uitgevoerd.


Naar klantenservice overzicht Terug naar boven