welkom bij 123pallets.nl

Levering

VerzendkostenVoor standaard verzending binnen Nederland en België hanteren wij eén tarief, afhankelijk van het totale transportvolume van uw bestelling. Het minimale tarief bedraagt € 6,75. De optimale (laagste) verzendkosten per pallet gelden bij een volle vrachtwagen. De verzendkosten voor een volle vrachtwagen (trailer) bedragen  € 353,45. De exacte transportkosten voor uw bestelling worden berekend tijdens de laatste fase van het bestelproces, in de checkout.

Voor spoedbestellingen (levering binnen één werkdag, indien mogelijk) geldt een opslag van €50,-

Transport & kosten

 

Transportkosten worden berekend aan het einde van het bestelproces. Dit is wanneer u de order compleet maakt en controleert. Waarom? Omdat wij in eerlijke, transparante en vooral lage prijzen geloven. Pallets zijn relatief groot: een pallet is helaas niet met pakketpost te bezorgen, maar wel met vrachttransport. De transportkosten voor pallets zijn daardoor relatief hoog. En u wilt deze kosten niet in de productprijzen 'verstopt' zien, toch? Prijzen op 123pallets zijn daarom zuivere productprijzen. Met zuivere productprijzen bedoelen wij zonder BTW en transport.

Opbouw transportkosten

 

U betaalt alleen de gebruikte laadmeters! Het minimale tarief bedraagt € 56,51 excl. BTW voor transportkosten een enkele palletplaats. Deze transportkosten zijn bijvoorbeeld van toepassing als u 1x EPAL europallet besteld maar ook als u 16x EPAL europallets besteld. De optimale (laagste) verzendkosten per pallet gelden bij een volle vrachtwagen. De verzendkosten voor een volle vrachtwagen (trailer) bedragen € 353,45. De exacte transportkosten voor uw bestelling worden berekend tijdens de laatste fase van het bestelproces, in de checkout. Dus als u de 'vrachtstapels' helemaal benut, betaalt u de laagste transportkosten per pallet. In het plaatje hierboven bijvoorbeeld zouden nog enkele pallets op stapel 3 zijn toe te voegen zonder extra transportkosten. Vraag ons gerust om advies over de optimale bestelvolumes want wij willen graag tegen een zo'n scherp mogelijke prijs aanleveren bij u.

Wanneer u pallets toevoegt aan 'mijn palletwagen', wordt het totale transportvolume en laadoppervlakte berekend. Soms is daarbij de transportafstand naar uw lokatie nodig. In het kassa-scherm vult u het afleveradres in en kunt u de transportkosten zien. Op deze wijze bent u verzekert van de beste prijzen voor zowel onze producten als voor transport.

Meer over transportkosten 

Naar klantenservice overzicht Terug naar boven


VerzendmethodeBestellingen worden afgeleverd door geselecteerde en gerenomeerde expediteurs, ervaren in het bezorgen van pallets. Er worden normale en extra grote vrachtwagens gebruikt. Indien u geen heftruck heeft, neemt de transporteur deze mee voor het lossen. Lossen gebeurt altijd op de stoep, begane grond.

Naar klantenservice overzicht Terug naar boven


LevertijdBij 123pallets.nl wordt uw bestelling standaard binnen 48 uur (twee werkdagen) bezorgd. Bestellingen op werkdagen tot 16:00 uur geplaatst worden binnen twee werkdagen geleverd. Bestellingen binnen 24 uur zijn soms mogelijk, hiervoor geldt een toeslag. Voor sommige producten geldt een afwijkende levertijd. Als u behoefte heeft aan een specifieke levertijd, neem dan contact op met onze klantenservice.

Standaard levering
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag 16.00  Woensdag
Dinsdag 16.00  Donderdag
Woensdag 16.00  Vrijdag
Donderdag 16.00  Maandag
Vrijdag 16.00  Dinsdag
Zaterdag    Woensdag
Zondag    Woensdag
     
 Naar klantenservice overzicht Terug naar boven


AfleveradresIndien u de bestelling wenst af te laten leveren bij een ander adres dan het factuur adres, kunt u dat bij het plaatsen van de bestelling aangeven.

Naar klantenservice overzicht Terug naar boven


Levering in BelgiëWij leveren zowel in België als in Nederland. Omdat wij vanuit Nederland bezorgen, gelden voor Belgische afnemers aangepaste BTW tarieven, en kan de BTW verlegd worden, conform de Europese regelgeving.

Naar klantenservice overzicht Terug naar boven


Uw Bestelling zelf AfhalenVoor bepaalde bestellingen is het mogelijk om deze zelf af te (laten) halen. U betaalt dan soms wel een kleine vergoeding voor handling. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naar klantenservice overzicht Terug naar boven